Natcha Språktjenester

Natcha Språktjenester er en avdeling i Thai Tolketjenesten AS.

Vi tilbyr oversettelse av dokumenter fra thai til norsk og fra norsk til thai. Våre kunder er offentlige instanser, privatpersoner og firmaer.

Til nå har det ikke vært noen statsautoriserte translatører på thai. Norges Handelshøyskole (NHH) gir årlige tilbud om autorisasjonsprøver i oversettelse for flere språk, etter en rulleringsplan, men thai har aldri vært på denne listen. Vi har derfor valgt å rekruttere en variasjon av fagpersoner til vårt oversettelsesteam.

Oversetterne på vår avdeling har ulik bakgrunn. Noen er utdannet innen tolking og oversettelse med hovedfag/mastergrader fra både Thailand og Norge. Andre har sin utdannelse og erfaring fra helt andre fagfelt, for eksempel. juss, statsvitenskap, medisin, økonomi, ingeniør, lærer og så videre. Noen har bodd «årevis» i Norge, mens andre har bodd her i kort tid. Det våre oversettere har felles er at de har norsk som andrespråk. Ta gjerne en titt på kvalifikasjonene deres.

Vi kan tilby ulike typer av oversettelser, for eksempel innen juss, medisin, tekniske fag samt vitnemål og attester. Vi kan også være behjelpelig med å skaffe notarialbekreftelser og apostille-stempel fra Fylkesmannen om det ønskes. Vi stiller strenge krav til konfidensialitet og våre oversettere har også signert taushetserklæring. Vi har flere dyktige oversettere med høy kompetanse på fagfelter, noe som gjør det mulig å levere oversettelser innen kort tid.

Priser for oversettelse:

Skriftlig oversettelse per A4 ark; max. 300 ord er kr. 1050,-
eller kr. 3,50 per kildeord; minstepris er kr. 875,- per oppdrag.

Tillegg for:

  1. Notarialbekreftelse: NOK 800.- (inkludert et gebyr til Domstoladministrasjonen på NOK 300,-)
  2. Legalisering ved Utenriksdepartementet (UD): NOK 500.-
  3. Legalisering ved Den Kongelige Thailandske ambassade er NOK 800.- (inkludere et gebyr til administrasjonen for på NOK 300,-)

Estimert leveringstid for oversettelse av standardattester er syv arbeidsdager fra bestilling og betaling er mottatt, forutsatt at vi har mottatt bekreftet kopi i posten eller fått fremvist original. Eventuell postgang kommer i tillegg.

Spesielle kvantumsrabatter og betalingsvilkår kan avtales ved forespørsel.
For hasteoppdrag (mindre enn 7 dager), særlige layoutkrav, høy vanskelighetsgrad og så videre, beregnes et tilleggsgebyr på 25 %.
Ved utsending av faktura kommer et tillegg gebyr på kr. 99.-.
Ved forsending av utskrifter i oversettelser kommer et tilleggsgebyr på kr 3.- per ark.

Spør om pristilbud eller send oss dokumentene som vedlegg via e-post for gjennomgang og vurdering av pris og leveringstid.

Alle priser er eksklusive merverdiavgift.